Kreator Bud

Як «Креатор-Буд» святкував своє десятиріччя

Як «Креатор-Буд» святкував своє десятиріччя

Усе починалось 10 років тому. 2006-тий рік. На будівельному горизонті  у файному місті Тернопіль з’являється невеличке підприємство з багатообіцяючою назвою «Креатор-Буд».

Усе починалось 10 років тому. 2006-тий рік. На будівельному горизонті  у файному місті Тернопіль з’являється невеличке підприємство з багатообіцяючою назвою «Креатор-Буд». Молодий , прогресивний,  амбітний керівник Ігор Гуда і  його невеличкий колектив у склад і 5-ти чоловік беруться до  свого першого дітища і розпочинають зведення першого будинку на вулиці Лисенка. Стрімко і впевнено з року в рік «Креатор-Буд»  набирає обертів.

Якість будинків та довіра людей стає основою для молодої будівельної – компанії.  У найскладніший період – час економічної кризи «Креатор-Буд»  чи не єдиний у Тернополі, не заморожуючи жодного об’єкта вчасно  виконує свої зобов’язання перед  людьми.

За 10 років життя. уже не 5,  а 5 сотень кваліфікованих працівників продовжують творити історію однієї з кращих компаній в Україні.

У 2012-му  житловий комплекс АРГО, збудований компанією Креатор-буд визнанають кращим будинком України. У цьому ж році компанія отримує золоту нагороду всеукраїнського рівня у рейтингу «Визнання року» , багаторазовий переможець у рейтингах «Кращий платник податків», «Бренд року». Футбольна команда «Ветеран Креатор-Буд»  є багаторазовим чемпіоном міста та області серед команд аматорів першої ліги, володарем кубка та фіналістом суперкубка України, учасником всесвітнього чемпіонату серед команд діаспори.

У 2014 році компанія «Креатор-Буд» розпочинає  будівництво одного з найбільш  масштабних  проектів Західної України - житлового комплексу у Львов і вже зараз «Креатор-Буд» стартує з новим проектом у Києві. 

 У 2016-му році компанія «Креатор-Буд»отримує свідоцтво видане Торгово-промисловою палатою України про внесення підприємства"Креатор-Буд" до Недержавного реєстру українських підприємців, фінансовий стан яких свідчить про надійність як партнерів у підприємницькій діяльності в Україні та за її межами.

Сьогодні «Креатор-Буд» – це потужна будівельна компанія, яка налічує майже 40 будівельниїх об’єктів, компанія з серйозними інвестиційними проектами в Європі.

«Креатор-Буд» – це компанія з великими можливостями та чесним авторитетом. Компанія з Європейським обличчям та українською щирою душею.

Статус креативної української компанії «Креатор-Буд» підтверджує не лише у роботі та соціальному житті , а й у відпочинку. Цьогорічний День будівельника у житті колективу став 10-тим. Десятиріччя компанії Креатор-Буд зустрічав у Карпатах, у селі Криворівня Верховинського району.

Розпочинаючи імпровізовану святкову  програму, Ігор Гуда, звернувся до свого  колективу такими словами:

«Їдучи сьогодні на зустріч із вами, я подумав - а скільки часу ми проводимо разом , скільки годин на день, скільки днів на тиждень . І якщо порахувати, то в колективі ми проводимо більшість часу свого життя. Проводячи стільки часу в колективі , ми вже не просто працівники, колеги, ми - велика родина, велика сім’я. І сьогодні я не буду розповідати вам що ми уже збудували чи що плануємо у роботі найближчим часом, бо ми все одно це зробимо на найвищому рівні.
 Я б хотів розповісти у чому наш секрет успіху, чому ми сьогодні передова та креативна компанія. Саме в тому, що ми є велика родина, велика сім’я, де діють особливі принципи та закони – це є любов, повага, взаєморозуміння і підтримка Секрет успіху – у нас з вами. Тому ми сьогодні святкуємо день великої родини «Креатор-Буд». І з нагоди 10-тиріччя компанії хочу подякувати усім вам за роботу і побажати креативності, миру добра, злагоди та поваги один до одного.

«Креатор-Буд» – це компанія зі своїми корпоративними традиціями .Колектив креативний не лише у роботі, а й у відпочинку.

Цьогоріч, до прикладу, у Карпатах креаторівці розучували гімн компанії , слова та музику до якого написали самі.. Прапор України та прапор Компанії – невід’ємні реквізити. Відео версію гімну невдовзі можна буде переглянути на сайті реатор-Буду . У програмі заходів - пісенні батли серед команд чоловіків та дівчат, ватра бажань , танцювальні та жартівливі конкурси . До слова, уся святкова програма відбувалась в корпоративному стилі та українському дусі . Серед подарунків, що їх привезли креаторівці – іменна грамота для Ігоря Гуди від короля Данила та відзнаки директора для усіх працівників компанії.

У Криворівні колектив Креатор-Буду відвідав одну з найстаріших дерев’яних церков України 17-го сторіччя та дізнався чимало цікавого про особливості гуцульського життя та зйомки  стрічки Параджанова «Тіні забутих предків» . Власне,  у Криворівні знаходиться хата-музей, де відбувались зйомки всесвітньо відомого фільму. У Криворівні креаторівці долали найвищі гірські вершини і гартували своє здоров’я в оспіваному в піснях Черемоші.»

Директор «Креатор-Буду» Ігор Гуда переконаний, що такі безпосередні зустрічі колективу  формують корпоративний дух  і зміцнюють колектив .

«Я пишаюсь своїм колективом і вірю, що разом нам вдасться збудувати ще багато цікавих об’єктів і зробити багато корисних справ» - зазначив Ігор Гуда.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», в якому ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва у декілька кліків, а також залишити заявку на зворотній зв’язок – за посиланням