Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» у червні 2021

Хід будівництва ЖК «Бетховен» у червні 2021

В житловому комплексі Бетховен, який зводиться компанією Креатор-Буд в Шевченківському районі Львова, активно продовжуються будівельні роботи.


Зокрема, триває зведення монолітних каркасів будинків №6 і №7. Раніше в них були повністю завершені котлованні та пальові роботи, а також влаштування плит-ростверків. Наразі монолітно-каркасні роботи в шостому будинку ЖК виконані на 40%, в сьомому – на 30%.


«Бетховен» – це проєкт комфорткласу від девелопера «Креатор-Буд», який передбачає зведення чотирьох будинків від 14 до 16 поверхів із власною інфраструктурою. ЖК створюється за концепцією «двір без авто» із закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Біля будинків, перші поверхи яких відведені під комерційні об’єкти, з’являться дитячий і спортивний майданчики, озеленені пішохідні алеї, зони відпочинку та бігові доріжки. А для автівок мешканців і їх гостей передбачений підземний паркінг та винесені за межі двору гостьові наземні паркомісця.

До кінця червня діють знижки до 10%, подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», в якому ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва у декілька кліків, а також залишити заявку на зворотній зв’язок – за посиланням.