Kreator Bud

Відеоогляд переваг житлового комплексу Creator City

Відеоогляд переваг житлового комплексу Creator City

Опубліковано відоогляд переваг житлового комплексу Creator City:

Creator City — це багатофункціональний житловий комплекс бізнес-класу з 8-ми будинків від компанії «Креатор-Буд». Будинки об'єднані спільною прибудинковою територією — житловим простором для відпочинку, прогулянок і спорту, з ландшафтним парком площею 2 га та власною водоймою, дитячими ігровими зонами, прогулянковими алеями, спортивними майданчиками та зонами вигулу домашніх улюбленців. 

ЖК Creator City спроектований за принципом «місто в місті» — все необхідне для життя знаходиться на території комплексу. Як і в будь-якому сучасному місті, будинки відрізняються один від іншого поверховістю і архітектурним різноманіттям — у кожного будинку свій характер і стиль, об'єднані загальною концепцією. На перших поверхах розташуються спортивний комплекс з басейном, супермаркет, дитячий садок, спа і салон краси, а також медичний центр.

Для автомобілів заплановано підземний паркінг з ліфтом. На звільненому від паркувальних місць просторі будуть сформовані озеленені зони. Власна прибудинкова територія, доброзичливе міське середовище, дитяча безпека, сприятлива екологія (немає шуму і вихлопних газів), унікальний дизайн середовища — це те, що сприятиме комфортному відпочинку.

В кожній внутрішньодворовій території передбачені майданчики для сімейного відпочинку із закритим доступом, призначені лише для мешканців та їх гостей. Із закритих зон в можна потрапити до ландшафтного парку, що веде вглибину території житлового комплексу.

Житловий комплекс ідеально підійде для майбутніх учнів та студентів. Поруч 4 провідні ВНЗ: КПІ ім. Ігоря Сікорського, Київський національний економічний університет, Інститут міжнародних відносин, Національний медичний університет ім. О.О. Богомольця.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлового комплексу ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», в якому ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва у декілька кліків, а також залишити заявку на зворотній зв’язок – за посиланням.