Kreator Bud

«Креатор-Буд» відкрив у Тернополі надземний міст

«Креатор-Буд» відкрив у Тернополі надземний міст

Відкриття, якого так чекали тернополяни, відбулось. Вперше за історію Незалежної України в Тернополі збудували Надземний міст. За 29 років життя нашої держави цей міст став другим надземним пішохідним мостом після Києва. Колектив компанії «Креатор-Буд», який впродовж трьох місяців споруджував цей унікальний об’єкт, по праву гордиться результатами своєї роботи, адже цей ексклюзивний проект сьогодні є ще однією візитівкою обласного центру. Новозбудований міст сполучає «Варшавський мікрорайон» з парком Національного відродження та Східним масивом.

Директор будівельної компанії «Креатор-Буд» Олег Лахита подякував колективу і тим партнерам, які долучались до втілення цього проекту і зазначив, що робота була непростою, часто люди працювали у вихідні, в складних погодних умовах, втім, результат є і нарешті пересування мешканців «Варшавський мікрорайону» та прилеглих будинків у складній ділянці дороги стане безпечним та комфортним.

Паралельно з пішохідною частиною міст передбачає роботу двох ліфтів, якими зможуть користуватись люди з обмеженими можливостями, мами з колясками, діти з велосипедами.

Головний архітектор проекту Надземного мосту у Тернополі, голова Львівської спілки архітекторів, автор знакових проектів, які будував і будує Креатор-Буд у Тернополі та Львові Богдан Гой запевняє, що новозбудований пішохідний міст – це абсолютно індивідуальний архітектурний твір.

Отець Роман Дутчак освятив новозбудований міст і поблагословив присутніх в день урочистого відкриття.
60-ти метровий надземний красень, що сяє гордою назвою Тернопіль, відтепер буде орієнтиром і вказівним знаком для місцевих та гостей нашого міста. А «Креатор-Буд» і надалі працюватиме над розвитком соціальної інфраструктури «Варшавський мікрорайону» та інших будівельних комплексів над яким працює у Тернополі, Львові та Києві.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», в якому ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва у декілька кліків, а також залишити заявку на зворотній зв’язок – за посиланням.