Kreator Bud

«Креатор-Буд» розпочав будівництво житлового комплексу у Києві

«Креатор-Буд» розпочав будівництво житлового комплексу у Києві

Будівельна компанія «Креатор-Буд» розпочала повноцінну роботу у столиці. Київська філія працює більше року і за цей час підприємство має уже серйозні напрацювання та плани щодо втілення цікавих будівельних проектів. Днями відбулось офіційне відкриття першого офісу продажу «Креатор-Буд» у Києві. Відтепер квартири від Креатор-Буду у столиці можна купити в житловому комплексі на проспекті Науки, 58, що у Голосіївському районі. Офіс продажу Київської філії знаходиться на території будівництва комплексу. Столиця стала третім містом в Україні після Тернополя та Львова, де працює компанія «Креатор-Буд».

З нагоди офіційного старту продажу квартир у Києві, компанія «Креатор-Буд» оголосила акцію на купівлю квартири.

УВАГА! До кінця жовтня вартість квадратного метра у комплексі «Проспекті Науки, 58» – від 16000 за квадратний метр.

ЖК Проспект Науки, 58 будується у затишному мікрорайоні Києва. Серед суттєвих переваг комплексу - розвинута інфраструктура, сучасні планування, мальовнича панорама з вікна на Голосііївський парк з одного боку та вигляд на Дніпро – з іншого. Поруч комплексу передбачені зелений двір з дитячим садком та інтерактивним майданчиком.

Аби проживання мешканців комплексу було комфортним, на першому поверсі передбачені супермаркет, кав’ярня, салон краси та аптека.

Чим цікавий комплекс в плані інвестицій, можна дізнатись за номерами у Києві: (050) 062 7777 та (097) 069 1919

Інформацію щодо квартир у новому столичному комплексі можна також отримати в центральному офісі продажу у Тернополі, за адресою Листопадова, 1\3 , тел. 52 70 07 та (050) 6 52 70 07

Своїм колегам з Київської філії колектив «Креатор-Буду» щиро бажає здоров’я, віри і Господнього благословення в доброму початку достойного шляху!

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram за посиланням

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», в якому ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва у декілька кліків, а також залишити заявку на зворотній зв’язок – за посиланням.