Kreator Bud

Динаміка будівництва ЖК Creator City від «Креатор-Буд» у листопаді 2022

Динаміка будівництва ЖК Creator City від «Креатор-Буд» у листопаді 2022

За місяці війни будівництво проектів компанії «Креатор-Буд» майже не зупинялось, і щомісячні фотозвіти, а також відеоогляди з будівництва демонструють, як будинки у Львові, Тернополі та Києві зростають вгору, наближаючи їх готовність.

У житловому комплексі Creator City в Києві за лютий-листопад 2022 року в першому будинку повністю закінчили облаштовувати якісний фасад, виконали оздоблення квартир і місць загального користування, розвели внутрішні та зовнішні мережі, виконали благоустрій. 

У другому будинку станом на лютий 22-го року був влаштований монолітний каркас мінус першого, другого і третього поверхів. Станом на листопад монолітний каркас готовий на рівні восьмого поверху. Цегляна кладка зовнішніх стін і внутрішніх перегородок влаштовується на рівні третього-четвертого. Продовжується будівництво 3-го будинку. 

На початок 2022 року монолітний каркас четвертого будинку був влаштований на рівні мінус третього поверху. Станом на зараз виконані мінус другий і мінус перший поверхи.

Житловий комплекс Creator City спроектований за принципом «місто в місті» – все необхідне для життя знаходиться на території. На перших поверхах розташуються спортивний комплекс з басейном, супермаркет, власний дитячий садок, спа і салон краси, медичний центр. Всі власники квартир в житловому комплексі Creator City без жодних доплат отримають комплекти системи безпеки від Ajax Systems. Житло обладнане автономним опаленням та системою клімат контролю LG, це комфорт і економія до 40% на опаленні.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.