Kreator Bud

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» відправив транш допомоги на Донеччину

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» відправив транш допомоги на Донеччину

Україна живе, бореться, гуртується і стає сильною державою.

Державою, якою гордиться  кожен українець, державою, якою захоплюється світ! Ми сильні духом, тверді у переконаннях і непереможні  у своїй боротьбі за волю і свободу! Ми - мужні воїни тилу і фронту, об’єднані  єдиною метою – перемогти зло в особі рашистського окупанта. Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» щодня відправляє вантажі з допомогою у регіони, де люди потерпають від наслідків страшної війни.

Черговий транш допомоги волонтери фонду відправили на Донеччину, де зараз критична ситуація і ведуться запеклі бої. Адресна допомога у вигляді дитячого харчування, підгузків, ліків, засобів гігієни та інших необхідних побутових речей доставили у Покровськ.

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» висловлює щиру подяку друзям з Німеччини Rhein-Dnipro  (https://www.ukraine-soforthilfe.de/?fbclid=IwAR0xoPB)

А також людям доброї волі – сміливим волонтерам: Степану Чайці та пану Миколі, які, ризикуючи власним життям, відвезли благодійний вантаж на Донеччину. 

Доставку та сортування організували Руслан Щерба, Алла Крамер та заступник голови благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро» - Ліна Прокопів