Kreator Bud

Компанія «Креатор-Буд» — девелопер 2023 року

Компанія «Креатор-Буд» — девелопер 2023 року

IBUILD — головна будівельна премія України, якою відзначають кращих представників будівельної галузі — компанії, які вистояли на ринку, підтримують економіку та сприяють відбудові.

Компанія «Креатор-Буд» отримала 3 нагороди — як девелопер 2023 року, а також за перемогу серед найкращих житлових комплексів України — це проєкти Creator City та Gravity Park.

Creator City — це житловий комплекс бізнес-класу від компанії «Креатор-Буд» у Шевченківському районі, на вул. Дегтярівська, 17-19. Комплекс будується за концепцією «місто в місті» — все необхідне знаходиться всередині. Тут ви знайдете великий парк з водоймою, спортивний комплекс з басейном, двір без машин та підземний паркінг.

Gravity Park — житловий комплекс комфорт-класу, що будується на Берестейському проспекті, 139 у Києві. Житловий комплекс будується серед лісу. На території знаходиться торговий центр, спорткомплекс з басейнами, кінотеатр. Безпеку у закритому від сторонніх дворі забезпечить цілодобова охорона і система відеонагляду. Всі автомобілі розташуються у підземному паркінгу.

Отримати IBUILD 2023 — означає підтвердити свої власні досягнення та отримати визнання власним професійним здобуткам під час воєнного стану! Сьогодні, коли бізнес як і вся країна стикається з новими викликами, головне завдання — відстояти свою свободу та перемогти ворога. 

Нові виклики, нові реалії — це те, з чим бізнес стикається щоденно, але він продовжує робити все задля майбутнього України: пристосовується, шукає можливості, шляхи розвитку та допомагає ЗСУ задля наближення Перемоги.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.