Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Beverly Hills від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Хід будівництва ЖК Beverly Hills від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Beverly Hills – це житловий комплекс комфорт-класу, що розташований в Тернополі на вулиці Микулинецька, 116. Мікрорайон Beverly Hills один із найпривабливіших житлових комплексів у Тернополі. У перших двух будинках уже живуть сім'ї.



Станом на квітень 2024 року третій будинок зведений, готовий до введення в експлуатацію. В четвертому будинку над першим під’їздом майстри готуються до покрівельних робіт. У другому та третьому під’їздах монтують плиту перекриття над 9 поверхом. Монолітний каркас будинку зведено на 95%. Сходові марші готові на 90%. 

У мікрорайоні Beverly Hills запроектовано великий сквер-парк, площа ділянки понад 155 тис кв.м. Тут передбачений власний дитячий садок та сучасний спортивний майданчик. До центру міста 10 хвилин автівкою. Beverly Hills мікрорайон для людей, які цінують спокій та затишок у побуті.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.