Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у квітні 2024

Відеозвіт ходу будівництва житлового комплексу «Бетховен» за квітень. Комплекс розташований в Шевченківському районі Львова, на вулиці Городницькій. Тут будують сучасний житловий комплекс комфорт-класу з квартирами, які будуть мати панорамні вікна, автономне опалення, теплові лічильники, кошики для кондиціонерів на фасадах.



Станом на квітень 2024 року в шостому будинку закінчують влаштування фасадних металопластикових вікон. Повністю готові внутрішні вікна. Самі фасади готові на 95%, стяжка готова на 98%, а вітражі виконані на 95%. На 80% облаштували місця загального користування. Внутрішні інженерні системи готові на 95%. На стільки ж влаштували котельню.

Паралельно тривають роботи над зведенням сьомого будинку. Фасадні вікна влаштовані на 96%, внутрішні вікна готові на 100%. Фасадні роботи виконані на 95%. Стяжка готова на 98%, а вітражі – на 95%. Внутрішні інженерні системи готові на 95%. Місця загального користування влаштовані на 80%. Майже закінчили влаштування котельні.

Тривають роботи і у восьмому будинку. Зараз влаштовують монолітний каркас, готово 50%. Також монолітний каркас влаштовують і в дев’ятому будинку. Тут теж залили вже половину будинку.

Житловий комплекс «Бетховен» вирізняється продуманою прибудинковою територією. Тут облаштують озеленені пішохідні алеї, бігові доріжки, дитячий і спортивний майданчики. В комплексі передбачені місця для велосипедів та дитячих візочків. Власники авто оцінять підземний паркінг і гостьову автостоянку. Мешканців і гостей ЖК «Бетховен» приємно здивують дизайнерські лобі.Про переваги комплексу та умови придбання житла, можете дізнатись у менеджерів відділу продажу квартир, який працює у Львові на вулиці Бетховена.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.