Kreator Bud

Відкриття відділу продажу ЖК Dnipro Island від «Креатор-Буд» у Києві

Відкриття відділу продажу ЖК Dnipro Island від «Креатор-Буд» у Києві

У житловому комплексі Dnipro Island від «Креатор-Буд» почалися продажі квартир! Завітайте до нашого нового відділу продажу за адресою вул. Дніпровська Набережна, 16А. Тут ви зможете обрати найкращий варіант планування та отримати розрахунок вартості від персонального менеджера.



В перший день відкриття було багато відвідувачів, які зарезервували квартири для оформлення угоди. За відгуками інвесторів, проєкт зацікавив ще на етапі анонсу, якісне житло, зручна локація, цікаві планування з власними терасами та балконами і саме цікаве, це не багатоповерхівки  — такого на лівому березі майже немає.

Dnipro Island — це житловий комплекс класу комфорт+ від компанії «Креатор-Буд» на Осокорках, поруч з Дніпром. Це чотири низькоповерхових будинків на озелененій території площею 4,5 гектари. До найближчої станції метро «Осокорки» 850 м, до ТРЦ River Mall 800 м.

У новому відділі продажу наші менеджери із задоволенням допоможуть знайти відповіді на всі ваші запитання про проєкт, пригостять кавою або чаєм, а ще — тут зручно підписати усі необхідні документи та стати власником нерухомості від «Креатор-Буд»!

Окрім цього, ви зможете дізнатись які планування є у наявності, всі подробиці умов придбання, діючі знижки та розтермінування. У житловому комплексі Dnipro Island діє розтермінування при першому внеску від 30%. Оплата можлива частинами до кінця будівництва.

А за умови повної оплати, діють знижки до 15%, подробиці за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.