Kreator Bud

Участь «Креатор-Буд» в Recovery Construction Forum Ukraine

Участь «Креатор-Буд» в Recovery Construction Forum Ukraine

11 квітня 2024 року відбувся Recovery Construction Forum Ukraine, який об’єднав більше ніж 2000 учасників — будівельників, архітекторів, міжнародні фінансові установи, представників держави та бізнесу для обговорення поточних викликів галузі та ефективної координації зусиль щодо відбудови України. 


Компанія «Креатор-Буд» виступила генеральним спонсором, а голова ради  директорів Ігор Гуда у якості спікера на дискусійній панелі про державну політику з відбудови України. На фоні викликів, з якими стикається наша країна, цей форум став точкою, що висвітлює шлях до відбудови та відновлення.


Перший блок, на якому виступив Ігор Гуда, був присвячений державній політиці відбудови України:
- Діалог з владою щодо пріоритетів відбудови та залученість інших країн світу
- Дискусійна панель «Державні програми підтримки та транспарентність відбудови України»


Для учасників був цікавим та важливим досвід «Креатор-Буд» та фонду «Твори добро» у відновленні, відбудові та підтримці військових та населення. Відбудова на Херсонщині, допомога нашим захисникам — це та мала частина, внесок в яку ми робимо щодня.


Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.