Kreator Bud

ЖК Creator City з власним парком та озером від девелопера «Креатор-Буд»

ЖК Creator City з власним парком та озером від девелопера «Креатор-Буд»

Анна Іскіердо, співзасновниця та творчий керівник архітектурно-проектної компанії AIMM, розповіла про один з проєктів — житловий комплекс Creator City з власним парком та озером від девелопера «Креатор-Буд».

Вона зазначила, що зазвичай території комплексів закриваються, але AIMM запропонували відкритий для містян парк площею понад два гектари з унікальним ландшафтом та водоймою. 

Озеро у центрі парку буде штучно створене. Воно не призначене для купання та плавання. Через нього проходитимуть декоративні місточки, водойма буде насичена живністю. Там будуть і "золоті" карпи, і інші види декоративних риб.

“Нам хотілося створити таке озеро, яке б дозволило людям навіть у межах урбанізованого простору бути близькими до природи. Прийти до води, посидіти на газончику чи лавочці, прогулятися та помилуватися краєвидами – це так чудово. До речі, у парку буде чимало екзотичних рослин, а окрасою озера стануть квітучі водяні лілії. Буде дуже гарно!”, — повідомила Анна Іскіердо.

Щодо особливостей квартир у ЖК Creator City. В кожній квартирі своя тераса – відкритий балкон чи лоджія, вони різні за площею та глибиною. Влітку там можна поснідати, влаштувати романтичну вечерю або просто відпочити у кріслі-качалці. З терас відкриваються мальовничі види.

Щодо трендів в архітектурі. За словами Анни Іскіердо, наразі спостерігається тенденція на плавні лінії в дизайні, адже вони природні, на відміну від чітких рівних ліній, а також гострих кутів.

“Зазвичай така архітектура притаманна будівництву громадських будівель. Треба зазначити, що вартість реалізації таких рішень немала, проте це виглядає дуже гарно”, — зазначила співзасновниця та творчий керівник архітектурно-проєктної компанії AIMM.
Анна Іскіердо розповіла, що чим складніший об’єкт, тим цікавіший він для неї. Знаходити найкращі рішення та відстоювати їх – це дуже мотивує. Анні цікаво створювати те, що важливо для людей, те, що робить життя кращим.

Повне інтерв’ю за посиланням.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.