Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Варшавський deluxe» від «Креатор-Буд» у серпні

Хід будівництва ЖК «Варшавський deluxe» від «Креатор-Буд» у серпні

Продажі у ЖК «Варшавський deluxe» ще не почались, а будівництво вже розгорнуто! Слідкуйте за нашими новинами, щоб не пропустити анонс та старт продажів.

«Варшавський deluxe» — нова черга житлового комплексу «Варшавський мікрорайон», що будується компанією «Креатор-Буд» на Підволочиському шосе, у Тернополі. На відміну від попередніх черг, стіни будуються з бетонних блоків. 

Чому Deluxe? Deluxe — це новий рівень комфорту для проживання, а саме сучасний стильний фасад будинку, в порівнянні з іншими мала поверховість, що в умовах війни стало дуже актуально. Бомбосховище, яке витримано норм ДБН, та в якому завжди є питна вода і предмети першої необхідності.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.