Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у листопаді 2023

Хід будівництва ЖК Gravity Park від «Креатор-Буд» у листопаді 2023

Відеозвіт ходу будівництва житлового комплексу Gravity Park за листопад, що розташований на Берестейському проспекті, в Святошинському районі, неподалік станції метро Житомирська.



Gravity Park – житловий комплекс в оточенні лісу із власним торговим центром з кінотеатром, фітнес центром з 4 басейнами, дитячим садком.

Станом на листопад в другому будинку каркас і стіни виконані повністю. Покрівля – готова. Майже повністю змонтовані металопластикові вікна. Будівельники починають влаштовувати фасади та монтувати ліфти. Внутрішні інженерні системи готові на 10%.

В четвертому будинку завершили монолітні роботи. Також вже влаштована покрівля. Сходові марші і майданчики виконані повністю. Також повністю влаштовані внутрішні стіни і перегородки.

Житловий комплекс Gravity Park спроектований за принципом «місто в місті» – все необхідне для життя знаходиться на території. Безпеку у закритому від сторонніх дворі забезпечить цілодобова охорона і система відеонагляду. Всі автомобілі розташуються у підземному паркінгу.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.