Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у січні 2024

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у січні 2024

Відеозвіт ходу будівництва житлового комплексу «Бетховен» за січень, що розташований в Шевченківському районі Львова, на вулиці Городницькій.

Тут будують сучасний житловий комплекс комфорт-класу з квартирами, які будуть мати панорамні вікна, автономне опалення, теплові лічильники, кошики для кондиціонерів на фасадах.

Станом на січень, 2024 року в шостому будинку закінчують влаштування фасадів і стяжки. На 70% облаштували місця загального користування. Внутрішні інженерні системи готові на 85%. Ліфти змонтовані повністю. Майже закінчили котельню. 

Паралельно тривають роботи над зведенням сьомого будинку. Фасадні роботи і стяжка виконані на 95%. Внутрішні інженерні системи готові на 85%. Місця загального користування влаштовані на 70%. Ліфти змонтовані повністю.

Тривають роботи і у восьмому будинку. Зараз влаштовують монолітний каркас. Готово 23%. Також монолітний каркас влаштовують і в дев’ятому будинку. Тут теж готово трохи більше 20 відсотків.

Житловий комплекс «Бетховен» вирізняється продуманою прибудинковою територією. Тут облаштують озеленені пішохідні алеї, бігові доріжки, дитячий і спортивний майданчики.
В комплексі передбачені місця для велосипедів та дитячих візочків. Власники авто оцінять підземний паркінг і гостьову автостоянку. Мешканців і гостей ЖК «Бетховен» приємно здивують дизайнерські лобі.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.