Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у липні 2023

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у липні 2023

Відеозвіт ходу будівництва житлового комплексу «Бетховен» за липень, що розташований в Шевченківському районі Львова, на вулиці Городницькій. Тут будують сучасний житловий комплекс комфорт-класу з квартирами, які будуть мати панорамні вікна, автономне  опалення, теплові лічильники, кошики для кондиціонерів на фасадах.



Станом на липень, 2023 року в шостому будинку продовжується влаштування фасадів. Виконано 90%. В будинку почали заливати стяжку. Облаштовують місця загального користування. Внутрішні інженерні системи готові на 20%. Ліфти змонтовані наполовину.  

Паралельно тривають роботи над зведенням сьомого будинку. Тут вже повністю влаштовані внутрішні вікна. На 96% готові фасадні. Фасадні роботи виконані на 90%. Внутрішні інженерні системи влаштовані на 10%. 

Тривають роботи і у восьмому будинку. Тут вже повністю влаштований котлован. На 100% виконані палі і влаштована плита-ростверк. Розпочали влаштовувати монолітний каркас. Готово 6%. 

Під 9 будинок теж повністю влаштований котлован, виконані палі і влаштована плита-ростверк.

За умови повної оплати у житловому комплексі діють спеціальні ціни, подробиці за посиланням.

Житловий комплекс «Бетховен» вирізняється продуманою прибудинковою територією. Тут облаштують озеленені пішохідні алеї, бігові доріжки, дитячий і спортивний майданчики. В комплексі передбачені місця для велосипедів та дитячих візочків. Власники авто оцінять підземний паркінг і гостьову автостоянку.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.