Kreator Bud

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у червні 2022

Хід будівництва ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд» у червні 2022

В житловому комплексі «Бетховен», який зводиться компанією «Креатор-Буд» в Шевченківському районі Львова, на вулиці Городницькій,47 активно тривають будівельні роботи.

Станом на червень, 2022 року у шостому будинку монолітний каркас готовий повністю. Будівельники закінчують влаштування як зовнішніх так і внутрішніх стін та перегородок – готово 98%. Сходові марші виконані повністю – на 100%. На 55% влаштовані фасадні та внутрішні вікна. На 50% готова котельня. Паралельно тривають роботи над зведенням сьомого будинку. Горизонтальні і вертикальні монолітні конструкції житлових поверхів будинку готові на 100%. Тут також закінчують влаштовувати зовнішні, внутрішні стіни та перегородки. Продовжують влаштування фасадних та внутрішніх вікон, готово на 55%. На половину влаштована котельня.

Житловий комплекс «Бетховен» вирізняється продуманою прибудинковою територією. Тут облаштують озеленені пішохідні алеї, бігові доріжки, дитячий і спортивний майданчики. В комплексі передбачені місця для велосипедів та дитячих візочків. Власники авто оцінять підземний паркінг і гостьову автостоянку, а мешканців і гостей ЖК «Бетховен» приємно здивують дизайнерські лобі.

За умови 100% оплати у житловому комплексі діють знижки – подробиці за посиланням.



Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.


*Забудовник має право вносити зміни та редагування в вищевказану акцію без попередження.