Kreator Bud

Хід будівництва ЖК Atlanta Tower від «Креатор-Буд» у березні 2024

Хід будівництва ЖК Atlanta Tower від «Креатор-Буд» у березні 2024

Житловий комплекс Atlanta Tower знаходиться за адресою Нечая, 25. У житловому комплексі передбачений сучасний майданчик для відпочинку дітей та дорослих, підземний паркінг. У будинку ефективне зовнішнє утеплення, в квартирах – індивідуальне опалення. Будівельники завершують роботи з влаштування та утеплення фасаду.



Житловий комплекс Atlanta Tower вирізняє вигідне місцерозташування у центральному екологічно-чистому районі міста, віддаленому від шумних магістралей. Поруч парк ім. Шевченка та набережна Тернопільського ставу.

Станом на березень 2024 року у комплексі Atlanta Tower повністю змонтовані вікна, зовнішні та внутрішні стіни, сходові марші. Фасадні роботи майстри виконали на 90%. Внутрішні інженерні системи готові на 50%.

Про переваги комплексу та умови придбання житла, можете дізнатись у менеджерів відділу продажу квартир, який працює у Тернополі на вулиці Листопадова, 1.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.