Kreator Bud

Відкриття центрального відділу продажів «Креатор-Буд» у Києві

Відкриття центрального відділу продажів «Креатор-Буд» у Києві

1 листопада відкрився центральний відділ продажів «Креатор-Буд» у Києві за адресою: вул. Дегтярівська, 17 корпус 1.

Ще зручніше, ще більше можливостей для майбутніх інвесторів. Тут ви зможете отримати консультацію по кожному з трьох київських проєктів: Creator City, Gravity Park, Krauss Gallery.

У зв'язку з відкриттям, у вже введеному в експлуатацію першому будинку ЖК Creator City діють знижки до 30% — подробиці за посиланням.

Хочете дізнатись які планування є у наявності, чи умови придбання, діючі знижки та умови розтермінування? Наші менеджери із задоволенням допоможуть знайти відповіді на всі ваші запитання, пригостять кавою або чаєм, а ще — тут зручно підписати усі необхідні документи та стати власником нерухомості від «Креатор-Буд»!

Щобільше, ви зможете придбати апартаменти у Польщі. Незабаром почнуться продажі нового проєкту, слідкуйте за новинами, щоб не пропустити старт продажів!

А ще ті інвестори, що придбають нерухомість у нашому центральному відділі продажів отримають подарункові набори для гурманів та любителів трюфелів.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.