Kreator Bud

Україну не зупинити. «Креатор-Буд»

Україну не зупинити. «Креатор-Буд»

Українські спортсмени регулярно перемагають на міжнародних змаганнях, і це важливий майданчик, щоб розповісти про Україну, її боротьбу за саму можливість бути вільними та незалежними, а також про майбутню перемогу. Кожна перемога, кожна участь у змаганнях — це ще одна можливість показати, що ми непереможні, а наші спортсменки та спортсмени неймовірно талановиті, завзяті та зроблені з упертості, надзвичайної роботи над собою та любові до України.

У кінці травня українські спортсменки взяли участь в Чемпіонаті Європи з художньої гімнастики, вперше за 18 років здобувши "золото" в індивідуальних вправах. Вікторія Онопрієнко стала переможницею у вправах з обручем. Окрім цього, спортсменка показала 4-ті результати у фіналах з м'ячем і булавами, і 6-й результат у фіналі зі стрічкою.

Вікторія Онопрієнко — українська гімнастка та фіналістка Олімпійських ігор в Токіо. З чотирьох років почала зайняття у відомій школі Дерюгіних. Почала тренуватися в Києві у групі Юрченко Ольги Валеріївни. З 2015 року член національної збірної команди України. З 2017 року другий номер юніорської збірної України. У 2018 році стала бронзовою призеркою в абсолютній першості на кваліфікаційному турнірі на Юнацькі Олімпійські ігри. У 2019 році дебютувала в дорослій збірній України. 

Приклад українських спортсменок надихає, збільшує підтримку держави, це ще один фронт української боротьби та звитяги, демонстрація непереможності духу та мрій. Так само, будівництво проектів компанії «Креатор-Буд» майже не зупинялось, що видно з фото та відеозвітів компанії. Компанія займається гуманітарною діяльністю, за допомогою фонду «Твори добро» підтримує військових, лікарні та населення, а також молодь.

Нам важливо підтримувати майбутнє України, тому компанія «Креатор-Буд» стала генеральним спонсором збірної України з художньої гімнастики. Компанія допомагає дитячо-юнацькій спортивній школі Дерюгіних, яка існує вже 65 років. Участь України у міжнародних змаганнях, розвиток спорту – важливі, тому це ефективне та дружнє партнерство.