Kreator Bud

Старт продажів нових будинків ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд»

Старт продажів нових будинків ЖК «Бетховен» від «Креатор-Буд»

У житловому комплексі «Бетховен» почалися продажі у будинках 8 та 9 черги. Для придбання доступні варіанти планувань площею від 35,2 до 49,89 м2 для 1-кімнатних, від 62,79 до 67,29 м2 для 2-кімнатних та площею 89,67 м2 для 3-кімнатних квартир.

– Квартири можна придбати у розстрочку, перший внесок від 30%, термін — до 12 місяців.
– Ціни зафіксовано за курсом НБУ.



Детальну інформацію про площі, ціни та умови придбання нерухомості в ЖК «Бетховен» ви можете дізнатися у відділі продажу за адресою: м. Львів, вул. Бетховена.

Житловий комплекс «Бетховен» — це проект комфорт-класу, який будується девелопером «Креатор-Буд» в Шевченківському районі Львова. Він передбачає зведення чотирьох будинків висотою від 14 до 16 поверхів із прибудинковою інфраструктурою.

ЖК створюється за концепцією «двір без авто» із закритою територією, цілодобовою охороною та відеоспостереженням. Біля будинків, перші поверхи яких відведені під комерційні об’єкти — кафе, магазини та сервіси — з’являться дитячий і спортивний майданчики, озеленені пішохідні алеї, зони відпочинку, бігові доріжки. А для автівок мешканців та їх гостей передбачений підземний паркінг та винесені за межі двору гостьові наземні паркомісця.

Квартири у «Бетховені» матимуть панорамні вікна, завдяки чому відкривається чудовий краєвид, а всередину оселі потраплятиме більше сонячного світла. Будинки зводяться за монолітно-каркасною технологією із заповненням стін керамоблоком та цеглою, а фасад комплексно утеплять мінеральною ватою. Така комбінація забезпечує високу енергоефективність, морозостійкість та шумоізоляцію. Для збереження зовнішнього вигляду фасаду для кожної квартири передбачені кошики під кондиціонери.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.