Kreator Bud

Скоро старт продажів нового ЖК Dnipro Island від «Креатор-Буд»

Скоро старт продажів нового ЖК Dnipro Island від «Креатор-Буд»

Скоро почнуться продажі нового проєкту під назвою Dnipro Island на Лівому березі Києва. Читайте наші новини, щоб першими дізнатись про старт продажів та подробиці про проєкт від «Креатор-Буд».

Dnipro Island — це житловий комплекс класу комфорт+ на Осокорках, поруч з Дніпром. Проєкт складається з чотирьох будинків невисокої поверховості на озелененій території площею 4,5 га. 

Кожен будинок відрізнятиметься власною архітектурою, що разом створює унікальний досвід життя серед живого, органічного простору. Будинки з автономним опаленням, енергозберігаючими вікнами та збільшеною шириною утеплювача.

Проєкт будується поруч із затокою Берковщина — це тихе місце, трохи віддалене від основного потоку транспорту та гостів району, що прямують до ТРЦ River Mall. Сам ТРЦ розташований всього в 800 м від житлового комплексу.

Компанія «Креатор-Буд» заснована в 2006 році і є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. За роки успішної роботи на ринку нерухомості України «Креатор-Буд» зарекомендував себе надійним партнером і забудовником.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів компанії «Креатор-Буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.