Kreator Bud

Ще один вантаж гуманітарної допомоги отримали наші воїни на фронті від благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»

Ще один вантаж гуманітарної допомоги отримали наші воїни на фронті від благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»

Благодійний фонд Ігоря Гуди «Твори добро» продовжує працювати для перемоги України в боротьбі з російським окупантом. Впродовж майже трьох місяців війни волонтери фонду відправляють гуманітарну допомогу цивільним та військовим, які зараз у найскладнішій ситуації. 

96-та бригада ЗСУ – одна з багатьох, кому допомагає фонд Ігоря Гуди. Хлопцям, які захищають нашу державу на передовій, волонтери уже передали бронежилети, тепловізор, продукти харчування, ліки та необхідні побутові речі. Днями ще один вантаж гуманітарної допомоги отримали наші воїни на фронті. 

Ліна Прокопів, заступниця благодійного фонду Ігоря Гуди «Твори добро»:

«81-ий день війни, а це означає, що перед нами стоять нові виклики та завдання. Від медицини, з якої ми починали нашим волонтерським штабом, потреби змінилися та зросли до тактичних засобів захисту, господарського інвентарю, медичного обладнання тощо. Цього разу передали для 96-ї бригади радіостанцію та 20 ліжок. За ліжка дякуємо ректору Західноукраїнського національного університету Андрію Крисоватому! Дякуємо усім, хто не втомлюється та продовжує допомагати! І дякуємо нашим захисникам за новий день, який наближує нашу перемогу! Тримаємо стрій!»