Kreator Bud

Ігор Гуда — спікер на Українському будівельному конгресі

Ігор Гуда — спікер на Українському будівельному конгресі

14 грудня 2023 року у КВЦ Парковий у Києві відбувся Український будівельний конгрес, в якому прийняв участь голова ради директорів компанії «Креатор-Буд» Ігор Гуда. 

Під час когресу пан Ігор розповів, як компанія «Креатор-Буд» розширює географію проєктів, створює нові житлові комплекси та продовжує будівництво. 

Конгрес був спрямований на пошуки рішень щодо відбудови України. Організатори зазначили, що у сфері відбудови України недостатньо співпраці та взаємодії. Конгрес націлений саме на пошук нових ідей щодо Формули відбудови України. 

Компанія «Креатор-буд» є вертикально інтегрованим холдингом повного циклу. Девелопер сфокусований на будівництві житлової та комерційної нерухомості, його загальний портфель нараховує вже понад 50 реалізованих проєктів. Філії компанії працюють у Києві, Львові та Тернополі.

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів «Креатор-буд» ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram – за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва – за посиланням.