Kreator Bud

Головні запитання та відповіді про ЖК Gravity Park

Головні запитання та відповіді про ЖК Gravity Park

Відповідаємо на основні запитання про Gravity Park.

Які основні переваги локації житлового комплексу Gravity Park?
Житловий комплекс Gravity Park розташований в Святошинському районі, на Берестейському проспекті, 139, в оточені соснового лісу, на території у 18 га. До метро Житомирська 15 хвилин пішки.

З чого складається внутрішня інфраструктура житлового комплексу?
До послуг мешканців і гостей Gravity Park власний ТЦ з кінотеатром, магазинами, ресторанами та SPA комплексом із чотирма басейнами. Також на території буде розташований міні-торгівельний центр з кав'ярнями, аптекою, салоном краси, та магазинами. На території – власний дитячий садочок та школа.

Які типи планувань ЖК Gravity Park у продажу?
В комплексі планування на будь-який смак: від смарт квартир малої площі до просторих трикімнатних. На -1 поверсі продаються комори для зберігання речей. В торгівельному центрі можна придбати комерційні приміщення.

За якими технологіями будується ЖК?
Gravity Park будується за монолітно-каркасною технологією. Зовнішні та міжквартирні стіни – з керамоблоку. Міжкімнатні стіни – з керамзитобетону. Вікна із 5 камерного профілю, 2-камерного склопакету, заповнені газом аргоном.

Будинок утеплений 15-сантиметровим шаром мінеральної вати. Фасад оздоблений декоративною штукатуркою.

Чи є  у вас знижки або розтермінування?
Знижки діють при умові 100% оплати вартості апартаментів. Також є можливість розтермінування на 3 роки з першим внеском від 10%.

Які документи потрібно мати щоб оформити придбання нерухомості?
Попередньо і на самій угоді потрібно мати оригінали паспорту та ідентифікаційний код інвестора, реквізити відкритого банківського рахунку з  випискою наявних на ньому коштів хоча б на 1 внесок. Якщо ви одружений чи заміжня, потрібна особиста присутність дружини/чоловіка на підписанні угоди або оригінал заяви-згоди від дружини/чоловіка, оригінал свідоцтва про укладення шлюбу. У разі наявності шлюбного договору – його оригінал. Якщо підписант по договору є суб'єктом підприємницької діяльності – треба декларацію про доходи.

З яким наповненням передаються апартаменти майбутньому власнику?
Апартаменти здаються з виконаною стяжкою, встановленими радіаторами, лічильниками тепла, води, електроенергії та розводкою системи опалення. В будинку – автономна система опалення, дахова котельня.

Чекаємо вас у відділі продажів за адресою:
просп. Берестейський, 139

Актуальні акції, новини будівництва та переваги житлових комплексів ви можете дізнатися з нашого каналу в Telegram — за посиланням.

Скористайтеся ботом-помічником у Telegram від «Креатор-Буд», який може зв’язати вас з відділом продажів у декілька кліків. Також ви можете отримати інформацію про актуальні ціни, акції та новини з будівництва — за посиланням.